Izomépítő Étrend – Mit Eszik?

Izomépítő edzés a felvétel megfelelő étrend eljárások, gyakorlatok nagyon hatékony lehet. Gyakrabban sportolóknak sok fehérjék, hogy a támogatás az épület több izomrostok megbirkózni a nehéz terhek. Egy tojás sárgája tartalmazza a fele az összes alapvető fehérjék eltekintve jótékony vitaminok, mint például a D, E, A. bekerülni tökéletes tartalmaz egy speciális egyenlege el, hogy extra zsírok, az étkezést, valamint figyelembe a testépítés aminosav megtalálható egy fehérje. Vegye figyelembe, hogy a test csak megköveteli, hogy bizonyos fajta fehérje erre a célra; ez sokkal kényelmesebb, hogy megszerezzék őket kiegészítők kifejezetten ezekből az egyedi fehérjék. Vegye figyelembe, hogy a legtöbb fehérje-gazdag élelmiszerek myriads, az a fehérje kategóriák, amelyek közül néhány nem lehet hasznos.

Izomnövelés jobban megvalósítható, ha van egy jól kiegyensúlyozott izomépítő diéta kísérő tömeg edzés.

Izomnövelés jobban megvalósítható, ha van egy jól kiegyensúlyozott izomépítő diéta kísérő tömeg edzés.Nehéz az izomépítés anélkül, hogy a testet a megfelelő tápanyagokat, hogy tartsa meg egészséges. Intenzív testmozgás, nehéz súlyzós edzés valójában lerombolni izmok. De igazából ez a része az izomépítő folyamat. Egyszer az izmok már lebontották, majd újjáépíteni magukat, nagyobb, erősebb; de szükség van egy izom épület diéta annak érdekében, hogy hatékony legyen a javítás magukat.

Egy jó izom bázis, amely szükséges ahhoz, hogy képes felhalmozni nagyobb mennyiségű izomtömeg, meg kell, hogy győződjön meg róla, hogy a megfelelő mennyiségű kalóriát. Például, az a személy, aki súlya 160 kilót kell fogyasztása mintegy 3000 kalóriát, amikor épület izom. Ez a kalória szükséges a személy, aki súlyzós edzés, valamint részvétel egyéb formájának gyakorlására, mint például a kardioedzés. Kalória-bevitel sokkal kevesebb az, aki nem akarja, hogy építsd fel az izomtömeget.

Nem szokatlan, hogy a testépítők, hogy a mértéktelen evés közben egy izom épület diéta. A remény, hogy ha esznek sokat fognak varázsütésre ömlesztett. Lehetséges, hogy ez fog történni, de valószínűbb, hogy lesz hozzá kövér több, mint az izom.

Egy shotgun megközelítés izmot nem működik olyan jól, mint egy hivatalos, strukturált izomépítő diéta. Ezek a diéták segítenek elérni a twin célok égő le a felesleges zsír-izom épület. Egy szép előny, hogy ezt elérjük, gyorsabban, hatékonyabban.

Azáltal, hogy tudja, milyen ételt eszik, milyen sokat enni, inkább az a valószínű, hogy egy testépítő égeti le kövér, adjunk hozzá izom a kezdetektől fogva. Hatékony izomépítés diéta alapján kell a megfelelő izom épület élelmiszerek. Íme, a 4 legjobb típusok:

  1. Tojásfehérje

Tojásfehérje gazdag fehérje. Mi teszi ezt a formáját fehérje hatékonyabb az izom növekedés, mint más növényi protein magas biológiai értékét. Ezért tojásfehérje tartalmazza a legtöbb izom épület táplálkozás. A fehérje tojásfehérje válik az épület blokk nem más, összetettebb fehérjék alkotják az izom. Mint egy további előny, tojás gazdag ásványi anyagok, vitaminok is.

Izomnövelés jobban megvalósítható, ha van egy jól kiegyensúlyozott izomépítő diéta kísérő tömeg edzés.

  1. Csirke, Pulyka

A sovány húsok kiváló forrása a izomépítő fehérje. Ez a forrás az állati fehérje, kiváló minőségű. Sovány hús is kevesebb telített zsírt, így egészségesebb enni, még a fogyókúrázók orvosi körülmények között. Más formái állati fehérje is elfogadható alternatívák csirke, pulyka.

3. Halak

A hal tekinthető-tartalma magasabb, zsírsavak, de még mindig egy jó választás izomépítő táplálkozás. Az oka, hogy inkább a hal a vörös hús a minőségi kövér. Omega-3 zsírsavak találhatók, halolaj, ezek az esszenciális zsírok fontosak abban, hogy a szintézis a fehérje az izmok. Ennek a hatása, az ideális fajta hal, tonhal, lazac, pisztráng.

  1. Bizonyos típusú SzénhidrátIzomépítő Étrend - Mit Eszik?

Egy testépítő étrend hagyományosan úgy, hogy készült fel a fehérjék egyedül. De egy kiegyensúlyozott étrend, szénhidrátot, zsírokat is szükséges. Szénhidrát, az energia, hogy az izmokat edzés közben, segít feltölteni fenntartja a glikogén.

Élelmiszerek gazdag szénhidrát, mint az édes burgonya, zab hasznos izom épület fogyasztása csak edzés előtt. Összetett szénhidrátok, amelyek emésztett lassabban nyújt tartós szint vércukorszint amely arra szolgál, mint egy következetes energia forrás izmos tevékenység.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *